Services voor particulieren

Ben je een bierliefhebber die graag nieuwe bieren ontdekt en wil je een leuke en onvergetelijke avond organiseren voor je vrienden en/of familie? Wat dacht je dan van een bierproef-avond bij jou thuis? 

BeerBuddy brengt het bier naar jou, uit een brede waaier van craftbieren die jij en je gasten kunnen proeven in de comfort van het eigen huis. We begeleiden je door elke degustatie, en delen daarbij
inzichten en informatie over de bieren, de ingrediënten, het brouwproces en de brouwerijen zelf. 

Onze bier-avonden zijn perfect voor
verjaardagen, vrijgezellenavonden of gewoon een leuke avond onder
elkaar. We passen elke proeverij aan uw voorkeuren aan, met opties voor verschillende bierstijlen en regionale favorieten 

Je eigen bierproefavond boeken is heel gemakkelijk: geef via het contactformulier je gewenste datum en tijd door, samen met de bierstijlen die je wenst aan te bieden, en BeerBuddy doet al de rest: we brengen het bier mee,
maar ook de degustatieglazen, zetten alles op, en wassen zelfs alles af na afloop, zodat jij en de gasten enkel dienen te genieten van het bier en van het gezelschap.

Heb je altijd al gedroomd van je eigen biermerk? Wil je jouw unieke recept tot leven zien komen, zonder dat je zelf een brouwer hoeft te zijn? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier.

Hoe Werkt Het?

  1. Het Recept: Heb je een speciaal bierrecept in gedachten? Fantastisch! Heb je nog geen recept in gedachten en weet je ook niet meteen hoe je eraan moet beginnen? Ook dan kan je nog steeds bij ons terecht.
  2. Brouwerij Zoeken: Wij speuren naar de perfecte brouwerij die jouw gewenste brouwcapaciteit aankan. Of je nu een kleine oplage wilt of een grotere productie, wij regelen het. Daarnaast kijken we ook of de brouwerij de gewenste bierstijl aankan.
  3. Geen Technische Kennis Nodig: Je hoeft geen bierexpert te zijn. Wij nemen alle technische details voor onze rekening, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je eigen bier.

Bij Beerbuddy.be gaan we verder dan standaard bierpakketten. We bieden volledig gepersonaliseerde pakketten aan die jouw merk, bedrijf of evenement weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar relatiegeschenken, feestelijke giveaways, of een speciale traktatie voor je team, wij hebben het perfecte pakket voor je.

Wat Kunnen We Personaliseren?

  1. Dozen en Verpakkingen: Laat ons jouw logo, bedrijfskleuren, of een speciaal ontwerp op de dozen drukken. Zo wordt elk pakket een unieke ervaring.
  2. Bierkaartjes: Voeg gepersonaliseerde bierkaartjes toe met een boodschap, bedrijfsinformatie, of zelfs individuele namen. Een persoonlijke touch die gewaardeerd wordt.
  3. Flesopeners: Maak het pakket compleet met flesopeners die voorzien zijn van jouw logo. Praktisch én memorabel!
  4. Bierglazen: Graveren met bedrijfsnamen, evenementendata, of speciale quotes. Een blijvende herinnering aan jullie bijzondere moment.
  5. Extra’s: Denk aan gepersonaliseerde bierviltjes, stickers, of zelfs een mini-brouwerijtour als onderdeel van het pakket.

Bij Beerbuddy.be geloven we in de kracht van persoonlijke connecties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw gepersonaliseerde bierpakketten.

Proost op unieke momenten! 🍻

Contactformulier