Zakelijke services

Ben je op zoek naar een uniek en spannend teambuilding evenement dat uw team samenbrengt en kameraadschap bevordert? Kijk dan niet verder dan onze bierproeverij.

BeerBuddy brengt het bier naar het kantoor of naar je vereniging, waarbij er kan gekozen worden uit een brede waaier aan craftbieren. We begeleiden het team doorheen de degustatie, delen inzichten en informatie over de geselecteerde bieren en de bijhorende brouwers en vertellen over brouwprocessen.

Onze bierproeverijen zijn perfect voor bedrijfsevenementen, teambuildingactiviteiten of gewoon een leuke en interactieve manier om een band op te bouwen met uw collega's. We passen elke proeverij aan uw voorkeuren aan, met opties voor verschillende bierstijlen en regionale favorieten.

Een bierproeverij op kantoor boeken is heel gemakkelijk: geef via het contactformulier je gewenste datum en tijd door, eventueel samen met de bierstijlen die je wenst aan te bieden, en BeerBuddy doet al de rest: we brengen het bier mee, maar ook de degustatieglazen, zetten alles op, en wassen zelfs alles af na afloop, zodat jij en het team enkel dienen te genieten van het bier en van elkaars gezelschap.

Neem geen genoegen met een typische teambuildingactiviteit - boek een bierproeverij bij ons en laat ons uw team helpen een band op te bouwen met een gedeelde liefde voor ambachtelijk bier. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van uw proeverij.

Bij Beerbuddy.be geloven we dat een goed bierpakket meer is dan alleen een verzameling flesjes. Het is een proeverij van vriendschap, waardering en smaak. Daarom bieden we niet alleen standaardpakketten, maar ook op maat gemaakte bierpakketten die perfect passen bij jouw bedrijf, klanten of medewerkers.

Wil je jouw klanten of medewerkers verrassen met een uniek geschenk?.Of het nu gaat om IPA, pils, stout, saison, trappisten of alcoholvrij bier, alles is mogelijk! Vul het contactformulier hieronder in, en we passen ons aan jouw budget en wensen.

Bij Beerbuddy.be gaan we verder dan standaard bierpakketten. We bieden volledig gepersonaliseerde pakketten aan die jouw merk, bedrijf of evenement weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar relatiegeschenken, feestelijke giveaways, of een speciale traktatie voor je team, wij hebben het perfecte pakket voor je.

Wat Kunnen We Personaliseren?

  1. Dozen en Verpakkingen: Laat ons jouw logo, bedrijfskleuren, of een speciaal ontwerp op de dozen drukken. Zo wordt elk pakket een unieke ervaring.
  2. Bierkaartjes: Voeg gepersonaliseerde bierkaartjes toe met een boodschap, bedrijfsinformatie, of zelfs individuele namen. Een persoonlijke touch die gewaardeerd wordt.
  3. Flesopeners: Maak het pakket compleet met flesopeners die voorzien zijn van jouw logo. Praktisch én memorabel!
  4. Bierglazen: Graveren met bedrijfsnamen, evenementendata, of speciale quotes. Een blijvende herinnering aan jullie bijzondere moment.
  5. Extra’s: Denk aan gepersonaliseerde bierviltjes, stickers, of zelfs een mini-brouwerijtour als onderdeel van het pakket.

Bij Beerbuddy.be geloven we in de kracht van persoonlijke connecties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw gepersonaliseerde bierpakketten.

Proost op unieke momenten! 🍻

Je wil je producten of diensten onder de aandacht brengen van een bierminnend publiek?

Volgende items kunnen aangeboden worden in de bierboxen van Beerbuddy of in de ontdekkingsboxen van een bepaalde maand van PostMyBeer:

  • Flyer of brochure met meer info (eventueel met kortingscode)
  • Gratis proevertje om onze klanten te overtuigen van je product.
  • Combinatie van beiden.

Contacteer ons via het contact-formulier hieronder voor een offerte op maat.

Contactformulier